Kjære alle Clio-folk!

Vi i Clio har besluttet å starte denne nettsiden for å spre kunnskap, interesse og engasjement rundt historiestudie. Vi kommer til å publisere diverse saker om hvordan det er å studere historie både på bachelor og master nivå. I tillegg ønsker vi at du som historiestudent skal kunne få en arena å publisere saker på. Disse trenger ikke være lange, men om hva du syntes er interessant i historien eller om en oppgave du har skrevet. Har du noen gode tips til måter å studere på, noen bøker eller dokumentarer du kunne tenke deg å anbefale, er dette stedet å gjøre det på. Eller kanskje du vil blogge for oss om din studiehverdag på historie ved UiA?

Ønsker du å sende inn noe til oss, eller bli studentblogger kontakt redaktøren for denne siden Charlotte Soma på redaktor.clio@gmail.com.

Vi håper denne siden kan være med på å skape mer engasjement og interesse rundt det å studere historie!

Hilsen Clio-styret

Kategorier: Foreningen